fbpx

TalteTanker

Find din mening

Find Din Mening er et oplevelsesorienteret forløb som med faglige, kreative & dannelsesredskaber  hjælper mennesker  med at forme  nye kompetencer de kan anvende på det personlige og professionelle plan.

Indstil dit kompas

Indstil Dit kompas giver os en dybere selvforståelse og hjælper os med at identificere vores værdier. Det giver os et formål og styrker vores evne til at træffe beslutninger i overensstemmelse med vores autentiske selv. Med en klar retning over vores kompas kan vi stræbe efter den bedste version af os selv.  

Livsmotto

Et livsmotto er en kort sætning, som vi vælger at leve efter. Det giver os klarhed over vores værdier og hjælper os med at holde fokus på vores mål.

Fordybelse

Gennem fordybelse kan vi skabe en indre ro. Det giver os mulighed for at finde balance og nærvær i vores daglige liv.

Mod, selvtillid og selvværd

Mod, selvtillid og selvværd er afgørende for vores udvikling. De giver os kompetencer til at skabe forandringer uden for vores komfortzone.

Mindset

Et stærkt mindset er karakteriseret ved en optimistisk tankegang. Det giver os evnen til at fokusere på de ting, vi har kontrol over.

Find din stemme

Find Din Stemme handler om at reflektere over vores tanker, følelser og skabe indtryk med vores unikke stemmer. Vi vil formidle vores budskab på en autentisk og indflydelsesfuld måde der kan motivere os selv og inspirere andre.

Skriv din præsentation

Forberedelse giver en dyb klarhed over hvilke budskaber vi ønsker at præsentere. Det giver os evnen til at formidle effektfuldt og opnå den ønskede indvirkning.

Storytelling

Mennesker vil glemme de specifikke ord, vi sagde, men de vil altid huske, den følelse, vi vækkede i dem. Det giver os færdigheder til at udtrykke os på en måde der efterlader varigt indtryk. 

Visual Storytelling

er kunsten at bruge billeder, videoer, grafik og design for at formidle et budskab. Det er en kraftfuld måde at engagere og kommunikere med publikum ved at skabe en dybere forståelse og følelsesmæssig forbindelse gennem visuelle indtryk og fortællingens struktur.

Din personlige histore

Den personlige historie er kilden til selvrefleksion. Den giver os en dybere forståelse af os selv og verden omkring os.

Iværksætteri

er at omsætte en idé til virkelighed. Ud over et fokus på økonomisk vækst, er det også centralt at undersøge, hvordan vi skaber værdi og en positiv indvirkning i samfundet.

Brug din stemme

Brug Din Stemme handler om at præsentere en idé på en klar måde. Det omfatter teknikker til at formidle vores ideer, gøre det rigtige forarbejde og levere en effektfuld præsentation.

Målgruppe

Ved at kende vores målgruppe kan vi formidle et budskab på en måde, der resonerer med dem og skaber en dybere forbindelse. 

Kropsprog

Ved at forstå vores eget kropsprog kan vi øge gennemslagskraften i vores budskab og skabe en dybere relation med vores omverden.

Performance

Når vi performer, giver vi noget af os selv, vi ikke har krav på at få tilbage igen. Her fokuser vi på at kontrollere nervøsitet, reducer præsentationsangst og overkomme frygt så vi kan forblive grounded før og under vores performance. 

Appearance

Vores appearance, påklædning og den måde vi bærer os på, sender et signal. Det giver os en bevidsthed til at forme det indtryk, vi ønsker at skabe.

Det siger deltagerne:

"Hele forløbet var en helt utrolig rejse. Selv de mest nervepirrende historier fra min virkelighed delte jeg. Jeg åbnede mig overraskende meget, og lærte en masse om mig selv og de andre fra klassen meget bedre at kende."
Anders
Studerende
”Det gav mig inspiration til at komme videre og at få mine drømme skrevet ned. Det har fået mig til at udleve mine drømme.”
Katja
Studerende
"Det vigtigste jeg har taget med, det er at skrive mine drømme ned. Det er vigtigt fordi det sætter gang i min motivation og giver én et mål."
Anne Kathrine
Studerende

Har du spørgsmål til vores forløb så send os endelig en mail eller udfyld felterne nedenfor.

Mail: kontakt@taltetanker.dk

Contact Form Demo

Kontakt

kontakt@taltetanker.dk

Skal vi tage en snak?

Sidder du inde med nogle spørgsmål vil vi meget gerne hjælpe.

© Copyright 2023 | Talte Tanker | CVR: 29044376 | Alle rettigheder forbeholdes!