fbpx

Vi er sat i verden for at give mennesker modet til at opdage deres egne styrker samt fremme deres personlige og faglige kompetencer.

 

Vi ønsker at skabe mere empati hos mennesker, således vi sammen kan skabe en lysere fremtid for os selv og verden omkring os.

Vores arbejde

Med vores dannelsesforløb giver vi unge redskaber til at forstå dem selv og verden omkring dem.

Gennem en række _workshops_ og _foredrag_ giver vi dem motivationen og modet til at fortælle og _skabe deres egen historie._

[devvn_ihotspot id="177"]

Find Din Mening

Et dannelsesforløb i en moderne verden

Find Din Mening er et oplevelsesorienteret forløb som med faglige, kreative & dannelsesredskaber hjælper mennesker med at forme nye kompetencer de kan anvende på det personlige og professionelle plan.

Forløbet består af tre moduler, der bygger ovenpå hinanden. Hvert modul består af en række workshops hvor deltagerne tilegner sig nye værktøjer designet til at skabe en sammenhængende udvikling.

Vi forstår at konteksten og målgruppen er forskellig for hver af vores samarbejdspartnere.

Unge mennesker kan både være 15 og 25 år, derfor vil det indhold og øvelser de møder i vores arbejde også være forskelligt. Derudover tilpasses forløbende i både længde og antal workshops i hvert modul, så vi opnår det ønskede impact. Nogle forløb har været eksekveres over kort tid, andre strækker sig over måneder, og opnår andre gevinster.

I dialog med vores samarbejdspartnere sikre vi det forløb, det giver bedst mening og opnår den ønskede impact hos målgruppen.

Er du nysgerrig for at høre mere? Kontakt os, og vi deler gerne ud af vores erfaringer.

Udvalgte samarbejdspartnere

Hvad laver vi ellers?

Udover at arbejde med dannelsesforløb, hjælper vi også på enkeltplan.

Om Talte Tanker

Teamet

[dsm_typing_effect before_typing_effect=”Vi er et team af nysgerrige og ambitiøse” typing_effect=”… | kunstnere | musikere | iværksættere | konsulenter | forfattere | performere” before_new_line=”off” after_new_line=”on” _builder_version=”4.22.2″ _module_preset=”default” header_level=”h2″ header_font_size=”18px” before_font_size=”25px” typing_font_size=”25px” after_font_size=”20px” global_colors_info=”{}”][/dsm_typing_effect]

Vores værdier

De er vores ledestjerner, som skal sikre, at vi når i mål med innovative, og relevante løsninger, der er designet til at begejstre mennesker.

Empati

Vi tror på, at vi skaber mere empati i verden, ved at fortælle historier, og hjælpe mennesker med at fortælle deres.

Vi tror på historier kan skabe en forskel i verden, og i den enkelte person. Vi tror på historier bringer mennesker sammen.

Impact

Vi ønsker at gøre en forskel ved at efterlade et aftryk på verden, som er bedre end da vi kom. Vi er bevidste i realiseringen af vores drømme, og reflekterer over rejsen og målet.

Vi sætter handling bag vores ord, og håber at kunne inspirere andre til at gøre det samme.

Nytænkning

Vi lader os ikke begrænse af hvordan man typisk gør. Vi er nysgerrige, kreative og stiller altid skarpt på hvordan vi gør vores arbejde bedst.

[devvn_ihotspot id=”209″]

15 års erfaring...

Vi har siden 2011 haft fokus på at give unge redskaber de kan bruge i den virkelige verden.

Over 32.034 unge har deltager i et Talte Tanker forløb

9 + 3 =

Send os en e-mail:

kontakt@taltetanker.dk

Ring til os:

+45 53 38 87 51

Følg Mazen’s arbejde: