Referencer

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][claim align=”left”]Testimonials[/claim][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 • ”Jeg oplevede Mazen som dybt inspirerende, en fantastisk formidler og utrolig autentisk. Det virkede bare utrolig rent og var virkelig dejligt at opleve”.
  Anne Charlotte Petersen, Udviklingskonsulent/Kursusansvarlig Vejle Kommune

 

 • “Jeg kan se, hvor stor effekt Mazens metoder har haft på de unge. Metoderne, de unge lærte, vil de altid kunne bruge som guideline i deres arbejde, også uden for ungebyrådet”.
  Gurli Nielsen / Fredericia Kommune

 

 • “En af vores deltagere fortæller at hvis ikke det havde været for Mazen så var han ikke kommet i gang med en uddannelse”.
  Boligfa Fredercia Jobcenter

 

 • “Mazen underviste i digital formidling på Informations medieskole. Mazen er lige til og ukrukket. Han mødte sine deltagere i øjenhøjde, skabte med sin åbne og lyttende personlighed et trygt rum, som fik alle til at engagere sig, lytte og deltage aktivt. Vi giver Mazen vores varmeste anbefalinger og vil med sikkerhed bruge ham igen”
  Susan Knorrenborg / Dagbladet Information

 

 • “Jeg brugte Talte Tanker i forbindelse med et større undervisningsforløb med 50 unge. Mazen var enormt professionel og havde en rigtig god kontakt til eleverne. Hans begreb Talte Tanker, fangede de unge, og inspirerede dem.
  Rune Daugaard / Projektleder på C:ntact

 

 • “Vores elevers udfordringer og vilkår blev grebet og vendt om til en ressource og en styrke.
  Maria Skriver / Søndermarks skolen, Vejle

 

 • ”Mazen har deltaget i arbejdet med de unge med et meget stort engagement og formåede med sin personlighed, kombineret med egne erfaringer, at skabe den refleksion som er nødvendigt for vores målgruppe…” Ungdomsinstitutionen Egely

 

 • “Mazen fanger de unges nysgerrighed og inspirerer dem til at tro på sig selv og deres muligheder” Henrik Storm / Østerbyskolen Vejen

 

 • “Mazen har fået lærerne til, at opdage sider af eleverne som de hidtil ikke har kendt til. Vi står nu tilbage med en meget stor efterspørgsel, fra elever som ønsker at få mulighed for at arbejde sammen med Mazen, efter de har hørt og set, hvad andre elever har fået ud af det”. Nova Skolen – Vejle

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][claim align=”left”]Referencer[/claim][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Boligfa, Jobcenter (Fredericia)
Syddansk Universitet (Odense)

Dagbladet Information (Kbh)
Nationalmuseet (Kbh)
Det Kongelige Teater – (Kbh)
Ungdomsringen (Odense)
Ungdomsinstitutionen Egely – (Fyn)
Pumpehuset – (Kbh)
Turning Tables – (Kbh)
Røde Kors
C:ntact – (Frederiksberg)
Frederiksværk Gymnasium
Produktionsskole (Århus)
Bibliotek (Vejle)

 

SKOLER:
NOVA Skolen – (Vejle)
Søndermarksskolen – (Vejle)
Ungdomscenter – (Vejle)
Midtbyskolen – (Vejle)
Tagensbo Skole – (København NV)
Blågårds Skole – (København N)
Sortedamskolen – (København Ø)
Tagensboskole – (København)
Studenterkursus – (Gentofte)
Nymarkskolen – (Svendborg)
Endrupskolen – (Fredensborg)
Center10 – (Århus)
Ungecenter – (Rødovre)

 
KOMMUNER:
Fredericia kommune
Vejle kommune[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]