Mazen – Uddannelse
International virksomhedskommunikation og sprog
Syddansk Universitet .

Mazen stiftede konsulentvirksomheden Talte Tanker i 2014 med formålet om at styrke deltagers faglige, personlige og kreative kompetencer. Hans undervisningsforløb bliver afholdt i tæt samarbejde med landets uddannelsesinstitutioner og kommuner.

Mazen er kunstner og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser indenfor samfundsproblematikker. På Facebook har han 60.000 følgere, hans videoer er delt over 40.000 gange og har 20 millioner+ visninger. 

Mazen har udsolgt Bremen Teater fire gange med sine succesfulde live shows, været på to Danmarks Tours og modtaget prisen for Årets Bedste Udgivelse for sit show “Sådan Overtager Vi Danmark” af Statens Kunstfond.

Mazen blev nomineret til Årets Person af Radioprogrammet The Voice for sit inspirationsrige arbejde med unge i gennem Talte Tanker. Han er forfatter til bøgerne Hest På Stilletter & Gadedreng Forklædt Som Poet, som også er udgivet som lydbog på Spotify og YouSee.

Mazen har to bogudgivelser i baggagen, og den seneste – Gadedreng Forklædt Som Poet – er også udgivet som lydbog på Spotify og YouSee via pladeselskabet SONY Music Denmark.

Mazen udsolgte Bremen Teater to gange med sit succesfulde live show – Sådan Sender I Mig Hjem – og tog på en udsolgt Danmarks Tour i foråret 2018, hvor han optrådte foran de 2000 publikummer, der havde købt billet til at se showet. 

I 2018 blev Mazen nomineret til årets person af Radioprogrammet The Voice. Nomineringen var baseret på hans enormt inspirationsrige arbejde.