Workshops

Øger deltagernes faglige, kreative og personlige kompetencer

Workshop

En workshop varer typisk 4 timer, men kan ligeledes afholdes over flere dage alt efter ønske og behov. Jeg lægger stor vægt på, at undervisningen er oplevelsesorienteret med et højt aktivitetsniveau. Man vil som deltager opleve, at der vil blive stillet krav, blive udfordret og involveret.

Undervisningen vil være enkel, overskuelig og vil tage udgangspunkt i deltagernes behov. Jeg følger ikke en formel, hvor der kun er én rigtig måde at arbejde med Talte Tanker. Jeg mener, at der er flere veje til at opnå et frugtbart resultat. Derfor sætter jeg en ære i at møde deltagerne, om det er individuelt eller grupper, hvor de er, så vi sammen kan løfte opgaven.

Formålet med de workshops jeg tilbyder er at give deltagerne bedre resultater, styrke sociale relationer og booste selvtilliden så fremlæggelser foran andre bliver en naturlig del. Jeg vil udfordre deltagerne på deres holdninger, vække en analyserende og kritisk tænkning i dem samt øge deres faglige kompetencer.

Hvad kunder siger om Talte Tankers workshops

  • Det har været så inspirerende for både lærere og elever at arbejde sammen med Mazen. Talte Tanker har fået  lærerne til, at opdage sider af eleverne som de hidtil ikke har kendt til. – NOVA skolen
  • Jeg brugte Mazen og hans virksomhed, Talte Tanker, i forbindelse med et større undervisningsforløb med 50 unge mennesker. Mazen var enormt professionel og havde en rigtig god kontakt til eleverne. Hans begreb Talte Tanker, fangede de unge, og inspirerede dem til at arbejde videre med denne tankegang. Jeg vil bestemt arbejde med Mazen igen, når muligheden byder sig. Rune Daugaard / Projektleder C:ONTACT